بازدید کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران از پایگاه سنجش نوآموزان

• تاریخ انتشار : 1401/04/26 - 10:09

بازدید کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران از پایگاه سنجش نوآموزان

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از پایگاه سنجش نوآموزان استقلال 2 بازدید و چک‌لیست سنجش را تکمیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این بازدید روز شنبه 25 تیر 1401 از پایگاه سنجش نوآموزان استقلال 2 انجام شد.
دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول این واحد گفت: با همکاری اداره آموزش‌وپرورش استثنایی و به مناسبت آغاز سنجش نوآموزان دبستانی، در شرایط بحران کنونی، شیوع بیماری کووید 19 و در راستای حفظ و ارتقای سلامت نوآموزان این بازدید انجام شد.
در این بازدید دکتر سرابی و علی نژاد از اداره آموزش‌وپرورش استثنایی حضور داشتند و ابتدا با خرازی مدیر پایگاه، جلسه برون بخشی به‌منظور هماهنگی بهتر با پایگاه و مرکز خدمات جامع سلامت برگزار شد و سپس از عملکرد پذیرش، اتاق‌های منشی و مسئول، مراقب سلامت، بینایی‌سنجی و شنوایی‌سنجی، آمادگی تحصیلی بازدید کردند.
در ادامه چک‌لیست مربوط به سنجش تکمیل و مواردرا به‌صورت کامل آموزش دادند و نقاط ضعف و قوت را به اطلاع مدیر رساندند.
فهرست مراکز و پایگاه‌های جامع سلامت لینک شده به پایگاه سنجش مربوطه در اختیار مدیر گذاشته شد و قرار شد مدیر و کارکنان پایگاه سنجش در اسرع وقت اقدام به رفع نقایص موجود کنند.