برگزاری جشن روز کارمند در مرکز بهداشت جنوب تهران 1401

• تاریخ انتشار : 1401/06/05 - 11:39

برگزاری جشن روز کارمند در مرکز بهداشت جنوب تهران 1401

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جشن روز کارمند را با حضور معاون این مرکز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت روز کارمند واحد بهبود تغذیه این به‌منظور تجلیل و قدردانی از کارکنان جشن روز کارمند را روز چهارشنبه 2 شهریور 1401 با حضور مهندس محمود کشیر، معاون، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات این مرکز برگزار کرد.
در ابتدا مهندس کشیر پیام تبریک دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران را به کارکنان اعلام کرد و آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در تکریم مقام کارمند اشعاری را خواند.
در ادامه اعلام نقطه نظرات کارکنان و خاطرات دوران خدمت از دیگر برنامه‌های اجراشده در این برنامه بود و در انتها در خصوص اجرای برنامه پایش تغذیه کارکنان که به مناسبت هفته دولت از 5 تا 12 شهریور در سالن اجتماعات ستاد برگزار می‌شود مطالبی را ارائه کرد.