• 28 تیر 1403

برگزاری جشنواره غذا با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم

  • تاریخ انتشار : 1401/03/23 - 10:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 127
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنواره غذا با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم جشنواره غذای سالم را با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جشنواره غذا و کلاس آموزشی با رویکرد غذاهای مؤثر در تقویت سیستم ایمنی در پیشگیری از کرونا روز شنبه 21 خرداد 1401 برای کارکنان مرکز خدمات جامع سلامت قمر بنی‌هاشم برگزار شد.
در این برنامه الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز در خصوص مواد غذایی مؤثر در تقویت سیستم دفاعی بدن مطالبی را بیان و در ادامه جشنواره غذا برگزار شد و در انتها نیز به یک نفر از کارکنان این مرکز که غذاهایی با رویکرد موردنظر آماده کرده بود جایزه ایی اهدا شد.



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 213839
کلمات کلیدی
نگار  دیوبندی
تهیه کننده

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *