برگزاری جشنواره غذای سالم و مشاوره تغذیه در مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع)

• تاریخ انتشار : 1401/08/17 - 09:28

برگزاری جشنواره غذای سالم و مشاوره تغذیه در مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع)

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) جشنواره غذای سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا اللهیاری، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) از مراکز تحت پوشش این مرکز روز یکشنبه 15 آبان 1401 جشنواره غذای سالم و مشاوره تغذیه را در مدرسه دخترانه شهید کریمی 1 برگزار کرد.
وی در ابتدا به‌اندازه گیری وزن قد و bmi, فشارخون و قند خون ناشتا پرداخت و در خصوص مصرف همه گروه‌های غذایی مانند گروه نان و غلات 6 تا 11 واحد، مصرف میوه‌ها 2 تا 4 واحد، گروه سبزی‌ها 4 تا 5 واحد، شیر و لبنیات 2 تا 3 واحد، گروه گوشت و مغزها 2 تا 4 واحد، توصیه به عدم مصرف روغن‌های جامد، کره و غذاهای سرخ‌شده و فرآوری شده و توصیه به داشتن فعالیت بدنی روزانه 30 دقیقه مطالبی را بیان کرد.
در پایان جشنواره غذای سالم برگزار شد.

• کد خبر : 220130