برگزاری جلسه FGD(بحث گروهی متمرکز) مرکز بهداشت جنوب تهران برای سفیران و رابطان بهداشت

• تاریخ انتشار : 1402/07/10 - 10:46

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه FGD(بحث گروهی متمرکز) را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، لیلا عبائیان، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه‌ای با موضوع سواد رسانه» برای سفیران و رابطان بهداشت مرکز فرمانفرماییان و پایگاه شماره 1 فرمانفرماییان برگزار شد.
وی در ادامه افزود: در این برنامه دکتر الهام شکیبا زاده و دکتر انسیه جمشیدی اعضای هیئت‌علمی آموزش و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت، در خصوص سواد رسانه، اهمیت آن در گروه‌های هدف، چالش‌ها و مشکلات پیش رو و نیازهای آموزشی عموم مردم مطالبی را بیان کردند.
در ادامه مدرسان در این جلسه در خصوص شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای الکترونیک مطالبی ارائه شد.