برگزاری جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی مرکزبهداشت جنوب تهران برای کارکنان تره بار نواب

• تاریخ انتشار : 1401/07/16 - 09:58

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز حکیم اعتماد تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی زا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، رقیه ثنایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز  حکیم اعتماد از مراکز تحت پوشش روز سه شنبه 12 مهر 1401 برای جلسه آموزشی اصلاح الگوی غذایی برای کارکنان تره بار نواب  برگزار کرد.
 وی در ابتدا به علل بروز بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی و کبد و ... اشاره و در خصوص خودمراقبتی تغذیه ای در درمان و پیشگیری این بیماریها مطالبی را بیان کرد.
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز  حکیم اعتماد بر افزایش مصرف میوه، سبزیجات و استفاده از میان وعده های مفید در محل کار تاکید کرد.