برگزاری جلسه آموزشی رابطه کووید 19 و دخانیات مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای

• تاریخ انتشار : 1400/04/14 - 08:58

واحد سلامت خانواده و جمعیت با همکاری واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی رابطه کووید 19 و دخانیات را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 9 تیر 1400 برای 22 تن از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش این مرکز برگزار شد.
دکتر مژگان لطافت نژاد، کارشناس میان‌سالان واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران در این جلسه در خصوص مضرات مصرف دخانیات، مواجهه با دود دست‌دوم، اثرات آن¬ها بر روی افراد نوجوان و بزرگ‌سالان، وضعیت حال حاضر مصرف تنباکو و قلیان در ایران، تأثیر دخانیات بر ابتلا به کرونا، افزایش استعداد افراد برای ابتلا و شدت بیماری مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه این برنامه در راستای اجرای برنامه¬های هفته بین¬المللی سلامت مردان ارائه شد.

• کد خبر : 191715