برگزاری جلسه آموزشی قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/03/25 - 07:54

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را با حضور معاون مرکز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز جلسه آموزشی قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده را با حضور مهندس محمود کشیر، معاون و کارشناسان مسئول ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار کرد.
در این جلسه ابتدا دکتر طالبی به ارائه خلاصه‌ای از مفاد و اقدامات ضروری قانون پرداخت و مقرر شد تا جلسه‌های کمیته تخصصی با واحدهای مختلف ستادی برگزار شود.
همچنین در راستای صیانت از جمعیت بر اجرای قانون و دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید شد.