برگزاری جلسه آموزشی مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانش آموزان دختر

• تاریخ انتشار : 1399/12/17 - 07:31

برگزاری جلسه آموزشی مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانش آموزان دختر

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی مجازی را برای دوم متوسطه اداره آموزش‌وپرورش منطقه ۱۹ را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز پنج‌شنبه ۱۴ بهمن ۹۹ از طریق پلتفرم اسکای روم برای دانش آموزان دختر دوره دوم متوسطه منطقه ۱۹ اداره آموزش‌وپرورش شهر تهران یا هماهنگی برگزار شد.
 فرنوش خالدی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان، مهارت حل مسئله را برای دانش آموزان آموزش داد و در خصوص عادی‌سازی وجود مشکل، انواع روش‌های حل مسئله و مراحل آن برای فراگیران مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه تولید راه‌حل، ارزیابی سود، زیان راه‌حل‌های موجود و ارزیابی مجدد راه‌حل را تشریح کرد.