برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از دیابت و فشارخون مرکز بهداشت جنوب تهران در حوزه علمیه باقرالعلوم(ع)

• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 13:01

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در حوزه علمیه باقرالعلوم کلاس آموزشی را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: با همکاری حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) جلسه آموزشی با موضوع دیابت و فشارخون روز شنبه 8 اردیبهشت 1403 برای 60 تن از طلاب برگزار شد.
در این جلسه دکتر پیام طهماسبی، پزشک مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر در خصوص علائم بیماری دیابت و فشارخون، عوارض ناشی از این بیماری مطالبی را بیان کرد.
در انتها نیز به‌تمامی سؤالات افراد شرکت‌کننده در جلسه پاسخ داده شد.

• گروه خبری : اخبار,آموزش بهداشت,جلسات آموزشی