برگزاری جلسه توجیهی مرکز بهداشت جنوب تهران برای نیروهای جدیدالورود1401

• تاریخ انتشار : 1401/01/27 - 10:23

برگزاری جلسه توجیهی مرکز بهداشت جنوب تهران برای نیروهای جدیدالورود1401

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه توجیهی را برای مراقبان تازه‌وارد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 24 فروردین 1401 برای مراقبان تازه‌وارد در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در ابتدا دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن خوشامدگویی به همکاران در خصوص اهمیت گزارش و پیگیری به‌موقع موارد بیماری مطالبی را بیان و بر اهمیت بیماریابی و افزایش آن در مراکز و پایگاه‌ها تأکید کرد.
در ادامه زهرا مسعودی، کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص روند اجرای برنامه‌ها، چالش‌ها، راهکارهای موجود و تصمیمات اتخاذشده مطالبی را ارائه کرد و به اهم برنامه‌های در حال اجرا در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش اشاره کرد.