برگزاری جلسه توجیهی و آموزشی واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در سال جاری

• تاریخ انتشار : 1401/11/04 - 09:58

کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه توجیهی و آموزشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 2 بهمن 1401 برای مراقبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه محمدرضا یعقوبی ونینی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز در خصوص طرح غربالگری سل اتباع مطالبی را بیان و به الگوریتم جدید بیماریابی سل اشاره کرد.
وی در ادامه فرم جمع‌آوری اطلاعات طرح غربالگری و چگونگی ثبت در سامانه بیماریابی فعال اتباع و چک‌لیست طرح فوق را آموزش داد.
در ادامه جلسه زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گزارشی از آمار بیماری‌های غیر واگیر در منطقه تحت پوشش در سال گذشته و وضعیت کنونی را ارائه و در خصوص تهیه لیست خطی مادر باردار، پیگیری غربالگری روتین نوزاد و غربالگری شنوایی، پیگیری و درمان بیماران هایپو تیرویید تا حصول نتیجه، شناسایی و بیماریابی دیابت، فشارخون، آسم و ارجاع برای انجام آزمایش و تشخیص و درمان بیماران مطالبی را بیان کرد.
در پایان سمانه سیف، کارشناس بیماری‌های غیر واگیر در مورد آمار فیت و ژنتیک مطالبی را ارائه کرد.