برگزاری جلسه فصل پاییز واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس با موضوع فعالیت‌های مدارس و جوانان

• تاریخ انتشار : 1401/09/28 - 12:11

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصل پاییز 1401 فعالیت‌های مدارس و جوانان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز جلسه‌ای را روز چهارشنبه 23 آذر 1401 با حضور مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های خدمات جامع شهری و روستایی در سالن جلسات ستاد برگزار کرد.
در این جلسه دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران بر بازدید از بازگشایی تمامی مدارس و اکسل بازدید از مدارس که هر هفته ارسال شود تأکید کرد و گفت: در صورت مشاهده مشکلی در پایگاه تغذیه سالم در مدارس به واحد سلامت محیط اطلاع‌رسانی شود.
در این جلسه در خصوص آموزش ایدز به دانش آموزان متوسطه دور دوم و کارکنان، واکسیناسیون فلج اطفال و سرخک برای تمامی دانش آموزان اتباع مقطع ابتدایی و متوسطه اول از اول دی تا 30 دی سال جاری و واکسیناسیون قطره فلج و واکسن MMR انجام شود طالبی بیان شد.
همچنین بر غربالگری بیماری سل از اول بهمن (به مدت سه ماه) برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم تأکید شد.