برگزاری جلسه هماهنگی برای آموزشی مراقبان سلامت و نیروهای جدید مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/06/13 - 09:00

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی برای آموزش مراقبان سلامت و نیروهای جدید مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 9 شهریور 1401 با حضور کارشناسان مسئول ستادی در سالن جلسات امام رضا (ع) برگزار شد.
در این جلسه دکتر زهرا ندا کارشناس مسئول و الهام فلاحی، کارشناس واحد گسترش این مرکز در خصوص آموزش مراقبان سلامت دوره ندیده و برگزاری آزمون کتبی و آسکی مراقبان سلامت دوره‌دیده سایر دانشگاه‌ها مطالبی را بیان و به منابع آموزش نیروهای جدید مراکز پزشک، دندان‌پزشک، داروساز، مراقب سلامت و... و ارسال بانک سؤالات، نیاز آموزش حضوری یا غیرحضوری و تعداد ساعت آموزشی هر گروه مورداشاره کردند.