برگزاری جلسه واحد دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران باهدف بررسی عملکرد فصل بهار سال 1401 دندان‌پزشکان فعال در مراکز

• تاریخ انتشار : 1401/05/08 - 09:21

جلسه واحد دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران باهدف بررسی عملکرد فصل بهار سال 1401 دندان‌پزشکان فعال در مراکز تحت پوشش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 5 مرداد 1401 با حضور دندان‌پزشکان شاغل در مراکز تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
ابتدا محمدرضا حسینی، کارشناس مسئول واحد دهان و دندان این مرکز ضمن خیرمقدم، گزارشی از عملکرد فصل بهار دندان‌پزشکان به تفکیک هر مرکز ارائه و مراکزی که بیشترین و کمترین خدمت و درآمد را داشته‌اند را معرفی کرد.
وی در ادامه راهکارهایی در خصوص افزایش خدمات و درآمد را بیان و در خصوص نحوه صحیح تکمیل مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه مهین دولت‌آبادی، کارشناس واحد دهان و دندان این مرکز در مورد اهداف واحد دهان و دندان، برنامه‌های آموزشی گروه‌های هدف، برنامه‌های واحد که شامل (طرح وارنیش فلوراید وترمیم دندان شش و ...)، تعیین شاخص dmft,DMFT، نقش و اهمیت ساما نه سیب و جدول مقایسه ای خدمات چها رماهه اول سال با سامانه سیب مطالبی را بیان کرد.
 در ادامه دکتر مریم آهنگران، دندانپزشک مرکز ابوذر به عنوان فردی که بیشترین خدمت را در بهار سال جاری ارائه داده است به عوامل وراهکارهای افزایش خدمت و در آمد مطالبی را بیان کرد.
و درپایان مراکزی که کمترین خدمت و درآمد را داشته اند مطالبی را در خصوص علت و چالشهای موجود بیان کردند و در این جلسه راهکارهایی برای افزایش ارائه خدمات مطالبی را بیان کردند.
در پایان دکتر حسن صادق پور به خدماتی که در مرکز تجمیعی میثم انجام می شود اشاره کرد.