برگزاری جلسه کمیته بین بخشی برنامه ازدواج سالم مرکز بهداشت جنوب تهران با دانشگاه شاهد

• تاریخ انتشار : 1400/10/13 - 07:03

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری دانشگاه شاهد جلسه کمیته بین بخشی برنامه ازدواج سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکترمرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت:  این جلسه برای حفظ و ارتقای سلامت اجتماعی جوانان دانشجو، باهدف ترویج ازدواج آسان در بحران کرونا  روز شنبه 11 دی 1400 با حضور نماینده دانشگاه شاهد برگزار شد.
 وی در این جلسه بر قرار دادن ترویج ازدواج سالم در دستور کار این دانشگاه تاکید کرد و افزود: در طراحی مداخله برای افزایش ازدواج سالم درمیان جوانان دانشجو همکاری هر دو سازمان ضروری است.
 در این جلسه مقرر شد در دانشگاه فراخوان دانشجویی باموضوع " ارائه پیشنهادات به منظور ازدواج سالم دانشجویی"داده و نتیجه به واحد سلامت جوانان ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران ارسال شود.  سپس تعدادی کتاب وسی دی ازدواج و شاد و پایدار و ویتامین دی برای توزیع میان دانشجویان تحویل داده شد.

• کد خبر : 203720