برگزاری جلسه کمیته بین بخشی به مناسبت هفته ملی دخانیات 1403 در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 14:02

کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته هفته ملی دخانیات در سالن جلسات ستاد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس مینا پرویزی، کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: جلسه کمیته دخانیات باهدف ارتقای سطح آگاهی جامعه جهانی در خصوص اثرات زیان‌بار مصرف محصولات دخانی، مواجهه با دود دست‌دوم و پیشگیری از مصرف دخانیات روز شنبه 5 خرداد 1403 برگزار شد.
وی در ادامه افزود: شعار ملی امسال، حفاظت از کودکان و نوجوانان در برابر دخانیات؛ حق و مسئولیت همگانی، نام‌گذاری شده است.

• گروه خبری : اخبار,بهداشت محیط,جلسات آموزشی