برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران روز ملی و هفته ازدواج

• تاریخ انتشار : 1402/03/28 - 08:45

برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران روز ملی و هفته ازدواج

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته بین بخشی را با دانشگاه‌های تحت پوشش برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،  این جلسه به‌منظور هماهنگی‌های روز ملی و هفته ازدواج و به مناسبت اول ذی‌الحجه سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) با حضور کارشناسان مسئول امور دانشجویی دانشگاه‌ها در سالن جلسات ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این جلسه دکتر مرضیه، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران بر اهمیت سلامت دانشجویان در تمامی ابعاد جسمی، روحی، عاطفی تأکید کرد و گفت: نام‌گذاری این هفته به نام ازدواج بهانه‌ای برای ترویج ازدواج بهنگام آسان و موفق جوانان است.
واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی ازدواج آسان به هنگام و موفق با رویکرد آشنایی پیش از ازدواج در مرکز عالی شهید باهنر، دانشگاه شهید باهنر و برپایی میز سلامت برای مشاوره رایگان، توزیع کتاب، پمفلت های توزیع‌شده ازجمله مصوبات این جلسه بود.
در این جلسه آقای لطف اله بهرو، کارشناس مسئول مرکز آموزش عالی شهید بهشتی، دکتر میلانی، رئیس اداره سلامت دانشگاه شاهد، زهرا عزیزآبادی، کارشناس مسئول مرکز آموزش عالی شهید باهنر و ابراهیم خواجوی، کارشناس دانشگاه امام علی (ع) و سایر کارشناسان حضور داشتند.
همچنین بسته‌های آموزشی جوانان شامل کتاب آموزشی با عناوین ازدواج شاد و پایدار به کارشناسان مسئول امور دانشجویی تحویل داده شد.