برگزاری غرفه حمایت از جوانی جمعیت و فرزند آوری برای کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/08/07 - 11:25

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از حضور کارکنان این مرکز برای دریافت ارائه خدمات از غرفه حمایت از جوانی جمعیت و فرزند آوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، غرفه حمایت از جوانی جمعیت و فرزند آوری روز سه‌شنبه 3 آبان 1401 با همکاری واحد تربیت‌بدنی و دانشکده پرستاری مامایی در مجموعه ورزشی چمران برگزار شد.
زینب اسکندری کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: غرفه حمایت از جوانی جمعیت و مشاوره فرزند آوری در هفته ملی سلامت بانوان ایرانی برای کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران و کارکنان واحد تربیت‌بدنی خدماتی را ارائه داد.
در ابتدا برای کارکنان این مرکز به‌اندازه گیری فشارخون پرداختند و سپس کلاس آموزشی را با عنوان فرزند آوری برگزار کردند.

• کد خبر : 219681