برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس حسابداری مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور مسئولانی از امور مالی دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1401/03/31 - 15:06

مراسم تکریم و معارفه رئیس حسابداری مرکز بهداشت جنوب تهران با حضور رئیس این مرکز و مسئولانی از امور مالی دانشگاه برگزار شد.

روز سه‌شنبه 31 خرداد 1401 مراسم تکریم و معارفه رئیس حسابداری این مرکز با حضور دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس و مهندس محمود کشیر، معاون و کارکنان این مرکز و حسنعلی و عاقلی، نماینده مسئولان امور مالی دانشگاه در سالن جلسات برگزار امام رضا (ع) مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در این مراسم از زحمات نسرین قادری تقدیر و فرزانه ممیوند پور به‌عنوان سرپرست امور مالی مرکز بهداشت جنوب تهران معرفی شد.
در این مراسم دکتر سلمانی ضمن تشکر از حضور مسئولان دانشگاه، از زحمات قادری تشکر و لوح تقدیری را به ایشان اهدا کرد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
بسمه‌تعالی
همکار گرامی سرکار خانم نسرین قادری
اکنون‌که در پرتو الطاف خداوند سبحان یکی از مقاطع مؤثر خدمات خویش را در دوران مسئولیت امور مالی مرکز بهداشت جنوب تهران با سربلندی به پایان رسانده و آماده خدمت در سنگر دیگری از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستید، شایسته است از زحمات و تلاش‌های صادقانه و مؤثر سرکار عالی تقدیر و تشکر نمایم.
ضمن تقدیم این لوح سپاس، موفقیت و سربلندی شما را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.
دکتر محمدرضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران