برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در ایستگاه مترو نواب

• تاریخ انتشار : 1403/02/18 - 07:17

برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در ایستگاه مترو نواب

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری میز خدمت در مترو نواب خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر لیلا عبائیان کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت این مرکز گفت: در هفته سلامت با همکاری واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران
میز خدمتی را به مدت یک هفته در ایستگاه نواب تهران را در ایستگاه نواب تهران برگزار کرد.
 وی هدف از برگزاری این غرفه را آشنا سازی مردم با فعالیت‌های مراکز بهداشت و برنامه‌های سلامت، ترغیب مردم به پذیرفتن مسئولیت سلامت جامعه در کنار سیاستگزاران، اهمیت سلامت خانواده و فعالیت‌های سلامت‌محور خانوادگی عنوان کرد و گفت در این غرفه به آموزش تهیه غذا سالم، ورزش، حفظ محیط‌زیست و توجه به ازدواج به هنگام و فرزند آوری پرداخته شد.
کویستان فلاح و فاطمه فرقدان، مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمایان در این ایستگاه برای 412 تن غربالگری قند خون و فشارخون را انجام دادند و رسانه‌های آموزشی توزیع شد.

• گروه خبری : اخبار,آموزش بهداشت,میز خدمت