برگزاری نشست مجازی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران در فصل بهار 1401

• تاریخ انتشار : 1401/02/18 - 10:47

کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه مجازی را با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای این مرکز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 17 اردیبهشت 1401 برای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش برگزار شد.
مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران  ضمن تبریک عید سعید فطر و روز جهانی بهداشت حرفه‌ای ، از اقدامات خوب همکاران در سال 1400 تشکر کرد و در خصوص اجرای دقیق و صحیح برنامه عملیاتی و برنامه‌های بهداشت حرفه‌ای، عوامل شیمیایی، حوادث شیمیایی و کهاپ،  فیزیکی، صدا، پرتو و روشنایی و ارتعاش ، بیولوژیک، شاغلان، پسماند ،ارگونومی ، سلامت شاغلین ادارات/کارگران ساختمانی و کانون‌های پر رفت‌وآمد و پاساژها و...مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به اجرای برنامه‌های موردنظر در هفته سلامت اشاره و مهندس سوهانی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای این مرکز به جمع‌بندی گزارش‌ها  دریافتی پایان سال در خصوص فعالیت‌های انجام‌شده، شاخص‌ها و اطلاعات لازم برای برنامه hop مطالبی را ارائه کرد.