برگزاری نشست هم‌اندیشی رابطان ادارات در برنامه سامان در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/09/21 - 09:20

برگزاری نشست هم‌اندیشی رابطان ادارات در برنامه سامان در مرکز بهداشت جنوب تهران

نشست هم‌اندیشی رابطان ادارات در برنامه سامان مناطق 10 و 17 شهر تهران در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نشست هم‌اندیشی کمیته رابطان ادارات در برنامه یکپارچه‌سازی خدمات سلامت روانی و مراقبت اجتماعی ایرانیان (سامان) مناطق 10 و 17 شهر تهران روز یکشنبه 20 آذر 1401 با حضور دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس و زهرا مرتضوی کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر عباس مزینانی مدیر گروه و فرحناز رجایی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه تهران و روسای ادارات فعال در منطقه 10 و 17 شهر تهران در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سلمانی رئیس به تشریح خدمات پایگاه‌ها و مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای جمعیت تحت پوشش پرداخت و به میزان شیوع اختلالات روان‌پزشکی بر اساس آخرین پیمایش سنجش عدالت در شهر تهران با تفکیک مناطق تحت پوشش اشاره کرد.
مرتضوی به تشریح و تبیین روند فعالیت الگوی یکپارچه خدمات جامع سلامت روان و مراقبت‌های اجتماعی ایرانیان پرداخت و همکاری بین بخشی ادارات و مشارکت مردم را به‌عنوان مهم‌ترین عوامل کاهش خطر سلامت روان در منطقه اشاره عنوان کرد.
در ادامه هریک از حاضرین به ارائه نقطه نظرات خود به‌منظور همکاری‌های بین بخشی پرداختند.
در پایان جلسه حکم تنفیذ محسن آقاجانی، با امضای فرماندار تهران به‌عنوان رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 17 از سوی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران اعطا شد.