برگزاری وبینار آموزشی بازدید از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1399/08/25 - 09:58

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه وبینار آموزشی بازدید از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این وبینار روز سه‌شنبه 20 آبان 99 برای 55 کارشناس واحد بهداشت محیط در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز در این وبینار در خصوص بازدید از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی مطالبی را بیان کرد و به تفویض اختیار انجام‌شده از طرف معاونت غذا و دارو به مرکز بهداشت جنوب تهران اشاره کرد.
در این جلسه دکتر پروین مجدی نسب، در خصوص عطاری‌ها و معصومه زحمتکش در خصوص مسائل حقوقی و قانونی پرونده‌ها آموزش‌هایی را ارائه کردند.