برگزاری کارگاه آموزشی طراحی مداخلات ارتقا سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/07/04 - 10:50

برگزاری کارگاه آموزشی طراحی مداخلات ارتقا سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه برنامه نیازسنجی سلامت جامعه و طراحی مداخلات ارتقا سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دومین کارگاه برنامه نیازسنجی سلامت جامعه و طراحی مداخلات ارتقا سلامت روز چهارشنبه 30 شهریور 1401 برای کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت و بهورزان خانه بهداشت در سالن جلسات امام رضا(ع) برگزار شد.
در این برنامه، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص نحوه تشکیل تیم های مداخلات ارتقا سلامت، نحوه طراحی مداخلات، شامل شناسایی عوامل ایجاد کننده مشکل، تعیین علل رفتاری و غیر رفتاری، تدوین هدف کلی و اهداف اختصاصی و غیره مطالبی را بیان کرد.
درادامه، کار گروهی با نوشتن برنامه های مداخلات ارتقا سلامت انجام و نمونه های نوشته شده ارایه شد.
کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز در ادامه دستورالعمل برنامه خودمراقبتی و چک لیست های مرتبط با برنامه های آموزش بهداشت را معرفی و توضیحات لازم در اجرای هر برنامه را ارایه کرد.