برگزاری کلاس آموزشی انتخاب میان وعده سالم و ایران اکو در مرکز امام حسن مجتبی (ع) و ابنسینا
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز امام حسن مجتبی (ع) و ابنسینا کلاس آموزشی انتخاب میان وعده سالم و ایران اکو را در مدارس تحت پوشش برگزار کردند.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2022/Dec/07/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj (2)_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا توکل، الهام رجالی پور، کلاس آموزشی را در مدرسه اندرزگو، دبستان پسرانه دانش بخش و مدرسه دخترانه رحمانی برای 170 تن از دانش آموزان
برگزار کرد.
در این کلاسهای آموزشی بر اینکه یک میان وعده سالم و مغذی، کمک میکند تا حافظه کوتاهمدت، میزان توانایی یادگیری و در پی آن پیشرفت تحصیلی دانشآموز افزایش یابد تأکید کرد و گفت: استفاده از خوراکیهای ناسالمی همچون چیپس، پفک، کیک و آبمیوههای صنعتی که کالری بسیار بالا و ارزش غذایی کمی دارند، زمینه چاقی و بسیاری از بیماریها را در کودکان فراهم میسازند.
در این کلاسها بر مصرف شیر و لبنیات کمچرب تأکید و به اینکه لبنیات منبع خوبی از کلسیم و ویتامین D است و در استحکام استخوانها نقش حیاتی دارد اشاره شد شیر، ماست، دوغ و انواع پنیر از محصولات لبنی مغذی و مناسبی برای میان وعده دانش آموزان هستند.
فعالیت بدنی روزانه بهمنظور پیشگیری از چاقی و اضافهوزن و رسیدن به حداکثر رشد قدی در نوجوانان از اهمیت بالایی برخوردار است.
نظر دهید