برگزاری کلاس آموزشی تأثیر تغذیهای در پیشگیری از بیماریهای مختلف در مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه کلاس آموزشی تأثیر تغذیهای در پیشگیری از بیماریهای مختلف را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2022/Dec/05/kkkkkkkkkkkkkkkiujmnnn_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه روز شنبه 12 آذر 1401
کلاس آموزشی را برای کارکنان کلانتری جوادیه برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص توصیههای تغذیهای در دیابت، فشارخون چربی خون، اهمیت نظم در ساعات غذا خوردن و افزایش تعداد وعدهها و کاهش حجم هر وعده، محدودیتهای غذایی در بیماریهای غیر واگیر، مصرف روزانه مواد غذایی فیبردار مانند حبوبات، سبزی، میوه و نانهای سبوسدار مثل سنگک مطالبی را بیان کرد.
نظر دهید