برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم با تأکید بر پیشگیری از کرونا در استانه هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1401/02/18 - 10:56

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس اموزشی تغذیه سالم با تاکید بر پیشگیری از کرونا را در استانه هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه فرقدان، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز فرمانفرماییان از مراکز تحت پوشش، این کلاس آموزشی را روز شنبه 17 اردیبهشت 1401 برای مراجعان سرای محله اسکندری برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا مطالبی را بیان و بر مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه، کلم ها و کاهو و هویج، مصرف گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات در برنامه غذایی روزانه و مصرف شیر، ماست کم چرب و پروبیوتیک مطالبی را بیان کرد.
فرقدان در ادامه بر محدود کردن مصرف غذای چرب سرخ شده و فست فود ها، پرهیز از مصرف قند، شکر، شیرینی جات و نوشیدنی های شیرینمطالبی را ارائه کرد.