برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در جوانان در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا

• تاریخ انتشار : 1401/11/25 - 11:39

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در جوانان در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی تغذیه سالم در جوانان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه فرقدان، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان یکشنبه 23 بهمن 1401 کلاس آموزشی را برای 100 تن از سربازان در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی به اثرات مصرف قند، شکر، چربی و نمک بر سلامت و ارتباط آن با بیماری‌های متابولیک (دیابت و فشارخون بیماری‌های قلبی و گرفتگی عروق) اشاره و نیز واحدها و سهم‌های غذایی جوانان و هرم راهنمایی غذایی آنان را بیان کرد.
بر مصرف غلات سبوس‌دار، مصرف میوه، سبزیجات، حبوبات، کاهش مصرف نمک، چربی و قند و ضرورت داشتن فعالیت بدنی و ورزش تأکید کرد.