برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در مراکز خدمات جامع سلامت به مناسبت هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1402/02/20 - 11:05

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در مراکز خدمات جامع سلامت به مناسبت هفته سلامت

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه سالم را به مناسبت هفته سلامت برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز ابن‌سینا به نمازگزاران مسجد دیانت و سحر خاکسار از مرکز جوادیه به مراجعان سرای محله کوچه آقانی و زینب زین‌الدین از مرکز دارالشفا به نمازگزاران مسجد سیدالشهدا کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم را در هفته سلامت برگزار کردند.
در این کلاس آموزشی بر مصرف گروه میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، محصولات لبنی کم‌چرب، پروتئین بدون چربی، ازجمله حبوبات، آجیل و دانه‌ها تأکید شده است.
همچنین در خصوص چربی‌های سالم همگی غذاهای سالم بوده و باید در رژیم غذایی گنجانده شوند و تغذیه ناسالم شامل خوردن بیش‌ازاندازه غذاهای فست‌فود و غذاهای چرب است. برای دوری از تغذیه ناسالم باید این نوع روغن‌ها را کنار گذاشته و زمان تهیه غذا از روغن‌زیتون، نارگیل و آووکادو استفاده کرد مطالبی را بیان‌شده است.