برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در مراکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی و ابوذر

• تاریخ انتشار : 1401/10/19 - 09:18

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در مراکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی و ابوذر

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه سالم را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مینا سپهر و اعظم اسماعیلی، کارشناسان واحد بهبود تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی و ابوذر کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم و ایران اکو را برای 440 تن از دانش آموزان دبستان پردیس شریف و دبستان پسرانه ایران برگزار کردند.
همچنین هنگامه مسعود سینکی، کارشناس تغذیه این مرکز کلاس آموزشی را با موضوع تغذیه سالم برای کارکنان خانه کرامت برگزار کرد.
در این کلاس‌های آموزشی به اهمیت مصرف تخم‌مرغ به دلیل داشتن بیشترین میزان پروتئین در بین مواد غذایی اشاره و بر مصرف تخم‌مرغ که برای نوجوانان در سنین رشد حائز اهمیت است تأکید شد.
همچنین افزایش فعالیت بدنی روزانه 60 دقیقه به‌طور هدفمند، حذف تنقلات حجیم و بی‌ارزش و جایگزین کردن شیر به‌جای آبمیوه در میان وعده مدرسه از مطالب مطرح‌شده در این جلسات بود.