برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر در دبستان پسرانه ایران

• تاریخ انتشار : 1401/10/19 - 09:41

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاس آموزشی تغذیه سالم را در دبستان پسرانه ایران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی،  کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر این مرکز روز یکشنبه 18 دی 1401 کلاس آموزشی تغذیه سالم برای 294 دانش‌آموز در دبستان پسرانه ایران برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص اهمیت تغذیه سالم   و پیش‌گیری از چاقی و اضافه‌وزن  ، کاهش مصرف قندهای ساده، استفاده بیشتر از سبزی‌ها در رژیم غذایی، میوه‌ها منبع خوبی از ویتامین‌ها ، مواد معدنی و فیبر هستند که نقش مهمی در سلامتی دارند و باید روزانه مصرف شوند مطالبی را بیان کرد.
اسماعیلی در ادامه به مصرف حبوبات و مغزیجات، میان وعده‌های تغذیه‌ای مناسب و کاهش مصرف تنقلات شور  و بی‌ارزش تأکید کرد.