برگزاری کلاس آموزشی تغذیه و اضافه‌وزن در دبیرستان معرفت

• تاریخ انتشار : 1401/09/23 - 09:32

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه و اضافه‌وزن در دبیرستان معرفت

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز شیخ احمد کافی کلاس آموزشی تغذیه و اضافه‌وزن را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز شیخ احمد کافی کلاس آموزشی تغذیه و اضافه‌وزن را روز دوشنبه 21 آذر 1401 برای والدین دانش آموزان در دبیرستان معرفت برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی بر محدودیت مصرف نوشیدنی‌های گازدار، فست فود ها، خوراکی‌های شور، پرچرب و تنقلات فاقد ارزش غذایی تأکید کرد و گفت: دانش آموزان ماهانه 1 عدد پرل پنجاه‌هزار واحدی ویتامین دی مصرف کنند و یک فعالیت ورزشی منظم و هدفمند در برنامه روزانه خود داشته باشند.
کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز به مصرف روزانه 5 واحد میوه و سبزیجات تازه و لبنیات در برنامه غذایی اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان از لقمه‌های سالم خانگی مانند نان و تخم‌مرغ، نان و پنیر و سبزی‌ها یا گردو به‌عنوان میان وعده استفاده کنند.