برگزاری کلاس آموزشی تغذیه و پیشگیری از سرطان در مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان
فاطمه فرقدان کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان کلاس آموزشی تغذیه و پیشگیری از سرطان را در اداره برق فارابی برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2023/Feb/20/ttttttttttttttyuuio_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، وی در این کلاس آموزشی در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری و درمان سرطان، تأثیر مصرف چربیهای اشباع و نمک، قند، شکر، نیترات و نیتریت در سوسیس و کالباس و نگهدارندهها در افزایش احتمال بروز سرطانها طالبی را بیان کرد.
فرقدان در ادامه بر تأثیر مصرف میوه، سبزیها رنگی در پیشگیری از سرطان تأکید کرد.
نظر دهید