برگزاری کلاس آموزشی حال خوب با وزن مناسب در مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی

• تاریخ انتشار : 1401/11/08 - 09:51

برگزاری کلاس آموزشی حال خوب با وزن مناسب در مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی کلاس آموزشی حال خوب با وزن مناسب را برگزار کرد.

مهشید آقاسی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی کلاس آموزش را برای آموزگاران ابتدایی در دبستان امام خمینی (ره) برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزش در مورد پیام روز جهانی بسیج تغذیه مطالبی را بیان و در خصوص چاقی و عوامل مرتبط با آن و شیوع چاقی در کودکان سنین مدرسه مطالبی را ارائه کرد و به عوامل مرتبط با چاقی و عوارض آن در سنین بزرگ‌سالی پرداخت.
آقاسی در ادامه به راهکارهای نگهداری وزن و استفاده از تغذیه سالم برای کاهش وزن مانند داشتن رژیم سالم و کاهش مصرف غذاهای پرچرب و پرانرژی و مصرف کمتر نان‌های سفید و استفاده از سبزی‌ها اشاره کرد.
وی همچنین بر اینکه برای نوجوانان و کودکان بازی و فعالیت در مدرسه برای افزایش فعالیت بدنی لازم است تأکید کرد.