برگزاری کلاس آموزشی رهنمودهای غذایی ایران و تغذیه در آلودگی هوا برای کارکنان شهرداری منطقه 16

• تاریخ انتشار : 1401/04/18 - 10:49

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی رهنمودهای غذایی ایران و تغذیه در آلودگی هوا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار، کارشناس مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه از مراکز تحت پوشش این مرکز کلاس آموزشی را روز سه‌شنبه 14 تیر 1401 برای کارکنان شهرداری منطقه 16 برگزار کرد.
وی در این کلاس به رهنمودهای غذایی ایران مبنی بر رعایت تعادل و تنوع غذایی، پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی به‌عنوان مهم‌ترین عامل ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر اشاره و در خصوص مصرف روانه فیبر غذایی، توصیه به محدودیت مصرف چربی و روغن و گوشت و فرآورده‌های گوشتی و قند و شکر و نمک، افزایش مصرف آب مطالبی را بیان کرد.
خاکسار در ادامه توصیه‌هایی تغذیه‌ای در خصوص تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان آلودگی هوا را ارائه کرد.