برگزاری کلاس آموزشی مبارزه با دخانیات و بیماری کووید 19 در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/03/12 - 09:22

کارشناسان واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مبارزه با دخانیات و بیماری کووید 19 را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهنام سپهر نیا سرپرست مرکز شاه‌آبادی و کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز روز شنبه 8 خرداد 1400 کلاس آموزشی روش‌های مبارزه با استعمال دخانیات را برای 20 تن کارکنان خدمات شهرداری در محیط اسکان کارگری ناحیه 2 شهرداری منطقه 17 برگزار کردند.
در این کلاس آموزشی سپهر نیا در خصوص روش‌های مبارزه با استعمال دخانیات، راه‌های پیشگیری از کووید 19 و واکسیناسیون آن مطالبی را بیان کرد.
وی در این کلاس در خصوص مضرات دخانیات و تأثیر آن در ابتلا به بیماری‌های مختلف ازجمله کووید 19 مطالبی را ارائه کرد و روش‌های ترک سیگار را برای کارگران خدمات شهری شهرداری آموزش داد.
سرپرست مرکز شاه‌آبادی مرکز بهداشت جنوب تهران در ادامه بر رعایت روش‌های محافظت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد و خطرات تهدیدکننده سلامتی کارگران خدمات شهری در ایام شیوع کروناویروس، علائم بیماری و نحوه برخورد با بیماران کووید 19 را آموزش داد.