برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در سلامت مردان در مرکز خدمات جامع سلامت خاکباز

• تاریخ انتشار : 1401/12/06 - 11:01

برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در سلامت مردان در مرکز خدمات جامع سلامت خاکباز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت خاکباز کلاس آموزشی نقش تغذیه در سلامت مردان را برگزار کرد.

بیتا عابدینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز چهارشنبه 3 اسفند 1401 کلاس آموزشی نقش تغذیه در سلامت مردان را برای سالمندان محله صبا برگزار کرد.
عابدینی، در این کلاس آموزشی در خصوص اضافه‌وزن و چاقی که از عوامل مهم تعیین‌کننده سلامت هستند و به تغییرات منفی متابولیک مانند افزایش فشارخون، افزایش کلسترول خون و افزایش مقاومت در برابر انسولین منجر می‌شود مطالبی را بیان کرد و گفت: این عوامل، خطر بیماری‌های عروق قلب، سکته مغزی، دیابت و بسیاری از انواع سرطان را افزایش می‌دهد.
وی در ادامه افزود: سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در مردان پایین‌تر از زنان است و آمار بالا و شیوع روزافزون ابتلا مردان به بیماری‌های غیر واگیر مرتبط با تغذیه هشداردهنده است.