برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی در نوجوانان در مرکز شهید احمدی

• تاریخ انتشار : 1401/10/11 - 10:32

برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی در نوجوانان در مرکز شهید احمدی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن در نوجوانان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهشید آقاسی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی روز چهارشنبه 7 دی 1401 کلاس آموزشی را در دبیرستان الزهرا برای دانش آموزان برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در مورد اصول تغذیه سالم در نوجوانان، گروه‌های غذایی و سهم‌های غذایی نوجوانان مطالبی را بیان کرد و از نوجوانان خواسته شد که به وعده صبحانه اهمیت بیشتری دهند. با توجه به رشد جسمی و ذهنی در این دوران نیاز به برخی از ویتامین‌ها و مینرال ها بیشتر است که با دریافت مواد غذایی مانند گوشت، تخم‌مرغ، شیر، میوه و سبزی و غلات سبوس‌دار می‌توان آن‌ها را برآورده کرد.
آقاسی، دانش آموزان را به مصرف میان وعده‌های سالم و عدم مصرف فست فود ها و نوشابه‌های گازدار و غذاهای شور و سس‌ها و داشتن زندگی فعال و پر جنب‌وجوش و پرهیز از نشستن به مدت طولانی تشویق کرد.