برگزاری کلاس آموزشی نقش ریزمغذی ید بر سلامت بدن و تغذیه سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/04/24 - 11:29

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی نقش ریزمغذی ید بر سلامت بدن و تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سحر خاکسار کارشناس تغذیه مرکز جوادیه کلاس آموزشی با موضوع نقش ریزمغذی ید بر بدن و تغذیه سالم را برای 48 تن از مراجعان حسینه ماستری فراهانی و مراجعان سرای محله کوچه آقائی برگزار کرد و در این جلسه آموزشی در خصوص اهمیتید در بدن، عوارض کمبودید با توجه به شیوع گواتر در جامعه که به دلیل مصرف نکردن نمک یددار است، عوارض مصرف سنگ نمک و نمک دریا،... طریقه نگهداری نمک یددار تصفیه‌شده مطالبی را بیان کرد.
همچنین رقیه ثنایی، کارشناس تغذیه مرکز حکیم اعتماد در خصوص تغذیه سالم در کودکان برای مادران مراجعه‌کننده به مهدکودک در سرای محله عباسی در خصوص واحدهای غذایی موردنیاز کودکان و مکمل یاری در این سن و میان وعده‌های سالم و ناسالم به کودکان مطالبی را بیان کرد.