برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت و اثرات دیابت بر بینایی و عملکرد کلیه‌ها

• تاریخ انتشار : 1402/04/14 - 09:56

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت و اثرات دیابت بر بینایی و عملکرد کلیه‌ها

کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس مسلم خزایی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: این کلاس آموزشی روز یکشنبه 11 تیر 1402 برای 56 تن از مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش با همکاری مؤونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت نوونوردیسک در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول واحد بیماری‌های غیر واگیر و خزایی به خوشامدگویی و بیان اهداف این جلسه آموزشی اشاره و بر اهمیت دیابت و رسالت مراقبان در پیشگیری از این بیماری تأکید کردند.
در ادامه بیگلو، کارشناس دیابت شرکت نورونوودیسک پارس در خصوص تعریف علمی و تاریخچه دیابت شناخت انواع دیابت، نشانه‌ها و علائم پیش دیابت در افراد خصوصاً وابستگان اشخاص دیابتی، اپیدمیولوژی دیابت (بروز و شیوع)، شناخت تغذیه صحیح افراد دیابتی و نقش تغذیه سالم در افراد دیابتی، نقش تحرک بدنی در بیماران دیابتی مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به شناخت تفصیلی انواع انسولین و داروهای ضد دیابت، شناخت اجمالی اثرات دیابت بر بینایی و عملکرد کلیه‌ها اشاره کرد.