برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از چاقی و اضافهوزن در دانش آموزان در مدارس اندرزگو و رحمانی
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) کلاس آموزشی پیشگیری از چاقی و اضافهوزن در دانش آموزان (ایران اکو) را برگزار کرد.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/1/2022/Dec/10/jjjjjjjjjjjjjjuyhnb1.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهسا توکل، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز امام حسن مجتبی (ع) کلاس آموزشی پیشگیری از چاقی و اضافهوزن در دانش آموزان (ایران اکو) را برای 70 تن از دانش آموزان در مدرسه اندرزگو و رحمانی برگزار کرد.
وی در این کلاسها گفت: برای دستیابی بهسلامت جسم و روان باید یک برنامه غذایی سالم داشته باشیم و دو اصل تنوع (مصرف از همه گروههای غذایی) و تعادل (مصرف مقادیر کافی) را رعایت کنیم و بر اهمیت میان وعدههای سالم و مغذی تأکید کرد و گفت: حافظه کوتاهمدت، میزان توانایی یادگیری و در پی آن پیشرفت تحصیلی دانشآموز را افزایش میدهد و در مقابل استفاده از خوراکیهای ناسالمی همچون چیپس، پفک، کیک و آبمیوههای صنعتی که کالری بسیار بالا و ارزش غذایی کمی دارند، زمینه چاقی و بسیاری از بیماریها را در کودکان فراهم میسازند.
نظر دهید