مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 10:04

برگزاری کلاس آموزشی کنترل و پیشگیری از کبد چرب با تغذیه مناسب در مرکز شهید شاه‌آبادی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاه‌آبادی کلاس آموزشی کنترل و پیشگیری از کبد چرب با تغذیه مناسب را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام عبدالحسینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاه‌آبادی کلاس آموزشی کنترل و پیشگیری از کبد چرب با تغذیه مناسب را برای مراجعان سرای محله وصفنارد برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص کنترل مواد غذایی کربوهیدراتی، قند ساده، نشاسته تصفیه‌شده، غذای چرب و کنترل میوه فراوان برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب مطالبی را بیان و بر کاهش وزن و افزایش فعالیت بدنی منظم و مصرف سبزیجات و مواد فیبری تأکید کرد.
عبدالحسینی در خصوص روغن‌های مناسب، عدم مصرف روغن‌های جامد، روغن پیه، دنبه، کره و خامه و...، کنترل غذای چرب و سرخ‌شده، رعایت تنوع و تعادل در غذا، کنترل هله هوله، فست فود، نوشابه‌ها و کنسروها مطالبی را بیان کرد.