برگزاری کلاس‌های آموزشی اصول تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت 1403

• تاریخ انتشار : 1403/02/11 - 10:41

برگزاری کلاس‌های آموزشی اصول تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت 1403

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی اصول تغذیه سالم را برگزار کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت هفته سلامت مهسا توکل، کارشناس تغذیه مرکز امام حسن (ع) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم را برای میان‌سالان سرای محله خانی‌آباد شمالی برگزار و در خصوص هرم غذایی و میزان واحدهای غذایی مطالبی را بیان کرد.
کوثر خان بابائی، کارشناس تغذیه مرکز اکبرآباد کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم در دوران بلوغ را برای دانش آموزام مدرسه ابتدایی حبیبی برگزار کرد و در این جلسه در خصوص اهمیت تغذیه و تحرک جسمانی، گروه‌های غذایی موردنیاز، اهمیت مصرف مکمل آهن و ویتامین دی در دوران نوجوانی و بلوغ آموزش‌های لازم را ارائه کرد.
سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز جوادیه کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم و تغذیه در پیشگیری از دیابت و فشارخون را برای کارکنان شهرداری منطقه 16 برگزار کرد و مشاوره تغذیه فردی را برای کارکنان شهرداری انجام داد.

• گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی