برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم با تحلیل نمودار غذایی در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 09:09

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم با تحلیل نمودار غذایی را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شهلا ترابی کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اسماعیل‌آباد کلاس آموزشی را برای نمازگزاران مسجد موسی ابن جعفر و مهشید آقاسی از مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی برای میان‌سالان و سالمندان در حسینیه شهید بهشتی کلاس آموزشی با موضوع رهنمودهای غذایی را برگزار کردند.
 در این کلاس در خصوص تغذیه سالم و نقش آن در سلامت بدن و داشتن زندگی سالم و پویا مطالبی را بیان و بر مصرف غذاهایی مانند میوه و سبزی و استفاده کمتر از نمک در پخت و سرو مواد غذایی، استفاده از روغن‌زیتون و استفاده کمتر از روغن در غذاها و استفاده کمتر از مواد غذایی سرخ‌کرده در غذاها تأکید کردند.
سپس فشارخون مراجعان اندازه‌گیری شد و مشاوره فردی تغذیه در پرفشار خون به افراد داده شد.
همچنین مهسا توکل کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز امام حسن (ع) برای مادران کودک زیر 5 سال سرای محله خانی‌آباد شمالی کلاس آموزشی با موضوع تحلیل نمودار کودک زیر 5 سال برگزار و رشد کودک را که شامل اندازه‌گیری قد و وزن و مقایسه آن با استانداردهای رشد است اندازه‌گیری کرد.