برگزاری کلاس‌های آموزشی نان کامل، تغذیه کارمندی و سالمندان در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 07:53

کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی نان کامل، تغذیه کارمندی و سالمندان در مناطق تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد تغذیه این مرکز گفت: فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمائیان، کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم برای کارمندان را در اداره آب و فاضلاب منطقه 11 برگزار کرد. در این کلاس، در خصوص اهمیت مصرف صبحانه سالم، میان وعده مناسب، مصرف آب، مایعات و رعایت تنوع و تعادل مواد غذایی در افزایش بهره‌وری کارکنان مطالبی بیان شد.
در ادامه افزود: هنگامه سینکی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت پارک بعثت کلاس آموزشی نان کامل را برای مراجعان سرای محله باغ آذری برگزار کرد. سینکی در خصوص تأثیرات مصرف نان کامل بر سلامت، تأثیر مواد مغذی داخل جوانه گندم، تأثیر آن بر سلامت دستگاه گوارش، پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن، کاهش ابتلا به کبد چرب و روش‌های نگهداری ازنان صحبت کرد.
همچنین زینب زین‌الدینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا، کلاس آموزشی تغذیه سالمندان را برای مادران شهدا در بوستان بانوان برگزار کرد. در این جلسه هرم غذایی سالمندان آموزش داده و بر اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها، ویتامین B12، ویتامین D و کلسیم تأکید شد.

• گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی
هانیه حبیبی