تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز بهداشت حرفه ای 1401

• تاریخ انتشار : 1401/02/07 - 11:10

تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز بهداشت حرفه ای 1401

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز بهداشت حرفه ای را کارکنان این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز بهداشت حرفه ای را به کارکنان این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
همکار گرامی
 فرارسیدن 8 اردیبهشت‌ماه  مصادف با 28 آوریل "روز جهانی  ایمنی و بهداشت حرفه‌ای  با شعار " با همکاری همدیگر، فرهنگ ایمنی و سلامت مثبتی را بسازیم." را به شما که تلاشگر عرصه حفظ، ارتقا سلامت و ایمنی تبریک عرض نموده.
ماه‌های اخیر ایثار و فداکاری بی‌بدیل شما عزیزان در سراسر کشور  برای ارائه خدمات بهداشت حرفه‌ای ، با فعالیت مستمر و موثردر بسیج ملی پیشگیری و مقابله با بیماری کوید19 (طرح شهید سلیمانی ،واکسیناسیون) در کارخانه‌ها ،صنایع و کارگاه‌های صنفی تحت پوشش در خدمت  جامعه و شاغلان بوده‌اید ، در یاد مردم قدرشناس جاودانه خواهد ماند.
از زحمات ارزشمندتان صمیمانه تشکر نموده و سلامتی، شادکامی و موفقیت روزافزون را در تمام مراحل زندگی برای شما خدمتگزاران عرصه سلامت از خداوند منان خواستارم.
دکتر محمدرضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران