تقدیر شهرداری از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت منطقه 10 به مناسبت روز پرستار

• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 11:01

تقدیر شهرداری از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت منطقه 10 به مناسبت روز پرستار

شهرداری منطقه 10 از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت منطقه ده به مناسبت روز پرستار قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 10 روز چهارشنبه 9 آذر 1401 در جشنی که به مناسبت روز پرستار در مجتمع غنی پور برگزار کرده بود از سرپرستان مراکز و تعدادی از کارکنان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت مستقر در منطقه ده تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران قدردانی کرد.
. در این مراسم شهردار منطقه، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری و جمعی از مدیران محلی حضور داشتند از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت و پرستاران شاغل در بیمارستان‌های منطقه تقدیر کردند.
توضیح اینکه مراکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد، مرکز شماره 10، چهارده معصوم و قمر بنی‌هاشم در منطقه 10 شهرداری تهران واقع‌شده‌اند.