توزیع 50 بسته غذایی برای خانوارهای دارای کودکان زیر 10 سال در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/05/31 - 09:25

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از توزیع 50 بسته غذایی برای خانوارهای دارای کودکان زیر 10 سال در مناطق 16 و 19 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: روز دوشنبه 18 مرداد 1400 تعداد 50 سبد غذایی برای خانوارهای دارای کودکان زیر 10 سال در مناطق 16 و 19 از مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران توزیع شد.
وی در ادامه افزود: کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب خانوارهای نیازمند دارای کودکان مبتلابه سو تغذیه را شناسایی کردند و بسته حمایتی با همکاری خیران، موسسه خیریه امام حسن مجتبی و کمیته امداد امام خمینی منطقه 16 تهیه و در مسجد جامع سادات توزیع شد.
توضیح اینکه سبدهای غذایی شامل برنج، گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، پنیر، ماکارونی و لبنیات بوده است.

• کد خبر : 195744