جلسه فصلی کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع نحوه مشاوره تغذیه در بارداری دوقلویی

• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 13:41

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی خود را با موضوع نحوه مشاوره تغذیه در بارداری دوقلویی را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: جلسه فصلی کارشناسان تغذیه، روز شنبه 29 اردیبهشت 1403، با حضور کارشناسان تغذیه‌ی مراکز بهداشت جنوب تهران و مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: پس از برگزاری آزمون مطالبی در خصوص برنامه کودکان نیازمند سوءتغذیه‌ای، آمارهای فصلی و ماهانه ارائه شد و دکتر صادقیان مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، در خصوص نحوه مشاوره تغذیه در بارداری دوقلویی مطالبی را ارائه کرد.
همچنین از مهشید آقاسی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی و سپیده رحمانی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام محمدباقر (ع) که بهترین عملکرد را در برنامه خیرین و شنبه‌های نیکوکاری داشتند، تقدیر شد.

• گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی